Takläggare Örnsköldsvik

Vi lägger & renoverar tak i Ö-vik

Takentreprenad

Välkommen att anlita oss för takentreprenad. Vi tar oss an allt från små till stora uppdrag och tar helhetsansvar för projektet. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Takentreprenad vid takbyte

Att byta ett helt tak är ett stort arbete som kräver flera olika yrkesgrupper och god planering för att man ska ro det i hamn på rimlig tid. Vi har all kompetens som behövs för att utföra takbyten på alla typer av fastigheter. Tack vare att vi har allt från snickare till takläggare och plåtslagare i vårt team ser vi till att alla steg blir utförda utan onödiga avbrott.

Du får alltid en tydlig offert när du väljer oss för takentreprenad och får löpande uppdateringar under arbetets gång så att du vet hur projektet fortskrider. Genom att vi tar ansvar för samtliga delar så får du en enda kontaktpunkt, vilket förstås gör det enklare för dig som beställare.

Var noga i valet av entreprenör

Taket är en byggnads viktigaste del och därför bör du tänka till när du väljer vem du ska anlita för en takentreprenad. Det är lätt att stirra sig blind på prislappen, men alldeles för många beställare har råkat illa ut när de har valt entreprenör enbart baserat på billigaste pris. Det brukar finnas en anledning till att vissa entreprenörer är “för billiga”. De kan helt enkelt inte sin sak.

Vi föreslår istället att du väljer ett företag som är prisvärt, det vill säg där du får en bra avvägning mellan pris och kvalitet. Vi arbetar enbart med bra material och har välutbildade hantverkare med lång erfarenhet. Självklart kan vi även ge dig referenser till tidigare kunder så att du kan höra efter hur de har upplevt samarbetet och kanske till och med åka ut och ta en titt själv på tak som vi har byggt eller renoverat.

Enkel och smidig takentreprenad - vi får jobbet gjort utan onödiga avbrott.